Project Manager – Finnish Market

Apply Now

This post is available for applicants in the following locations: Helsinki.

Management Events on kansainvälinen kasvuyritys, joka järjestää ylimmän johdon kutsuvierastilaisuuksia. Haemme nyt myyntihenkistä Projektipäällikköä!  

Projektipäällikön tehtävässä kontaktoit sekä tapaat Suomen liike-elämän päättäjiä ja vaikuttajia (CEO, CIO, CFO) kartoittaaksesi eri toimialojen trendejä ja investointihankkeita. Tavoitteesi on kutsua ja sitouttaa organisaatioiden ylintä johtoa tilaisuuksiimme sekä laatia tilaisuuksien ohjelma. Työpaikka sijaitsee Helsingin toimistollamme Ruoholahdessa.

Oletko kiinnostunut Suomen liike-elämän ja eri toimialojen trendeistä? Oletko myyntihenkinen, innostunut oppimaan ja ylittämään itseäsi? 

Management Events järjestää 25 vuoden kokemuksella korkean profiilin kutsuvierastilaisuuksia, joissa suuryritysten ylin johto tapaa kiinnostavia palveluntarjoajia. Kuule lisää konseptistamme lyhyellä videollamme

Etsimme Suomen projektitiimiimme uutta vahvistusta, tuomaan ylimmän johdon päätöksentekijöitä yhteen B2B-kutsuvierastilaisuuksiimme!

Projektipäällikkönä tehtäväsi on kutsua ja sitouttaa organisaatioiden ylintä johtoa B2B-tilaisuuksiimme käymällä tapaamassa asiakkaita kasvokkain sekä kontaktoimalla puhelimitse. Projekteilla tarkoitamme liiketoimintajohdon kutsuvierastilaisuuksia, jonka ohjelmasisällöstä ja korkeimpien kutsuvieraiden sitouttamisesta projektipäällikkö vastaa. Tehtävä antaa oivan mahdollisuuden kehittää markkinointi- ja myyntitaitoja, jotka ovat tämän päivän työmarkkinoilla ehdottomia kilpailuetuja. Päivittäinen kontaktisi Suomen liike-elämän päättäjien ja vaikuttajien (CEO, CIO, CFO) kanssa antavat avaimet myös kadehdittavan verkoston rakentamiselle. Vakuuttaaksesi yritysten ylintä johtoa tilaisuuksiemme lisäarvosta, myyntihenkisyys, sinnikkyys sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot mahdollistavat onnistumisesi tässä tehtävässä!

Tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä ja tehtävän, joka mahdollistaa kasvua ja oppimista Suomen liike-elämästä energisessä työympäristössä.

Tämän lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Mahtavan tiimin, monipuoliset etuudet sekä hauskanpitoa töissä ja työn ulkopuolella
  • Päivittäisen tuen työllesi, laadukkaat työkalut sekä runsaasti koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
  • Kannustavan palkitsemismallin

Oletko valmis haasteeseen? Lähetä hakemuksesi ja CV:si linkin kautta, me haluamme kuulla sinusta lisää!

Käy tutustumassa tuleviin kollegoihisi Facebookissa.

Manager, Employee Experience & Talent Acquisition, People & Culture – Jenni Tommila (+358 40 5915207) vastaa mielellään tehtävään liittyviin kysymyksiin toimistoaikoina

Apply Now
s

Would you like to read up on the latest report on this (research tag)